Karriärboost Female

Karriärboost med egen mentor

Hur ser ditt nästa steg ut? Vad har du för mål på 3 års sikt? Vad behöver du för att nå dina mål? Hur ser du till att må så bra som möjligt under tiden? Och lägger du fokus på rätt saker – det som är viktigt och inte bara bråttom? 

Om du känner igen dig i de här frågeställningarna är Karriärboosten rätt forum för dig. Du deltar i workshops och diskuterar olika ämnen med de andra deltagarna. Din individuella plan gör du tillsammans med din mentor som lotsar och hjälper dig med att sätta mål och visioner för din framtid. När boosten är slut har du med dig en färdig plan, ett nytt nätverk, smarta tips och nya kunskaper.

För vem?

Karriärboosten är till för kvinnor som antingen är chefer, specialister, projektledare eller arbetar i stab. Du kan vara junior eller senior inom ditt område – det viktiga är att du har behov av att få input från en person som kan vägleda dig och bidra till att du utvecklas.

Hur fungerar det?

Vi träffas i drygt 4 månader för att göra det så effektivt som möjligt för dig. Alla träffar är i centrala Uppsala och vi ses ca 2 timmar varje gång.

Start up och workshop nr 1 med fika 

Vid första träffen är mentorerna med och du får all information du behöver om både workshops och mentorträffar. Dagens workshop handlar om karriärplan, sätta mål och om varför det är så viktigt.

Workshop nr 2 med fika

Dagens workshop har temat Livsbalans. Vi diskuterar hur det påverkar ditt arbete och vad du kan göra för att du ska få ihop ditt liv – både jobb och privat – och må bra.

Workshop nr 3 med fika 

Idag diskuterar vi Digital detox och hur de nya digitala tjänsterna påverkar dig och ditt arbetsliv. Hur får du det digitala att göra mesta nytta samtidigt som du slipper stressen.

Avslutning och uppföljning med afternoon tea 

Dags att summera vad du har fått med dig och hur din plan ser ut. Vilka är dina nästa steg och hur följer du upp att du verkligen gör dem? Mentorerna medverkar i avslutningsträffen.

Utöver våra gemensamma träffar så har du fyra egna träffar med din mentor. Träff nr 1 går ut på att lära känna varandra. Vid träff nr 2 pratar ni igenom ditt nuläge och vad du har för funderingar över framtiden. Vid träff nr 3 sätter ni målen och tidsätter dem. Vid träff nr 4 går ni igenom hur du ska nå dina mål, vad du behöver för att lyckas och hur du ser till att följa upp dem. Varje träff inleds med reflektion och summering från tillfället innan.

Mentorerna då?

Mentorerna är alla fantastiska personer, seniora i sina roller, med lång erfarenhet inom sina yrken. De kommer från olika branscher och har olika bakgrund, allt för att ge en så bra mix av erfarenheter som möjligt. Mentorerna bidrar med tid och engagemang, de brinner för att lyfta andra och vill se dig växa vidare i din roll. Din mentor delar med sig av sina erfarenheter, öppnar dörrar och hjälper dig att se saker från olika perspektiv.

Vad ingår i FRONT female?

  • 4 individuella träffar med mentor
  • uppstart och 3 workshops i grupp med fika
  • avslutning och reflektion med afternoon tea
  • nätverk med adepter och mentorer
  • längd: 4 mån
  • pris: 17 900 kr ex moms

 

Nästa start av FRONT female är under 2019