FRONT förebild: Anna Sundström

Idag fick vi lyssna på en fantastisk historia om mentorskap. Anna Sundström, VD på kommunikationsbyrån Södra Tornet – bl a utsedd till Årets mentor och Framtidens ledare -berättade om sina erfarenheter från att vara adept till att bli mentor och om behovet av ha en egen mentor – även fast Anna själv är mentor.

Anna inledde med att berätta om hur man som adept kan få ut det bästa för både sin personliga utveckling och för sin karriär samt hur man kan tänka och agera som mentor. Ett av råden var att välja ut fem områden man vill diskutera under året och fokusera på dem. Intressant var också att Anna tycker att man kan vara både adept och mentor, dvs bägge delarna ger mycket, fast på olika sätt. Och att mentorskap kan man behöva under hela sin yrkeskarriär

 

Kommentera