Från Klara K till FRONT

2007 startade jag Klara K tillsammans med en kollega. Vad vi inte visste då var hur snabbt Klara K skulle växa och hur många olika saker vi skulle hinna göra under de 8 åren vi drev företaget. Vi startade med karriärprogram för kvinnor och adderade till nätverk, öppna föreläsningar, kunskaps boostar, utvecklingsprogram för kvinnliga entreprenörer, jämställdhetskonferenser och en årlig Klara K dag på Hotel Rival i Stockholm. Vi hade samma utbud i Stockholm och Uppsala och hela syftet med Klara K var att få fler kvinnor att ta nästa steg i karriären. Idag drivs Klara K vidare alldeles förträffligt av Camilla och Petra och du hittar alla deras aktiviteter på deras sajt: klara-k.se.

Under alla dessa år hade jag flera mentorer som hjälpte mig på olika sätt, även idag har jag en mentor som stöttar mig och hjälper mig att bli en bättre version av mig själv. Ärligt talat – jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan mentor – och det är därför jag hoppas att jag kan ge dig samma möjlighet som jag haft i så många år. Dags att testa?

Kommentera